söndag 6 maj 2007

2 Timmar och en match kvar

Idag bjuds det innebandy med Solrosarna. Ska bli skönt att få röra sig lite igen, har varit lite för mycket stilla aktiviteter de senaste dagarna. Var i och för sig rätt sugen på att försöka mig på att ta mig till lämpligt avsedd plats igår för en liten tur i fri löpning, men kom på bättre tankar igen. Eller bekvämare tankar kanske ska sägas. I alla fall ska jag någon kväll i veckan göra slag i de planerna har jag bestämmt. Inte för att göra några toptider på nån bestämd sträcka eller så, utan mer för att se hur Fotbollen/innebandyn har påverkat min kondition.

Om 2 timmar börjar uppvärmningen till innebandyn. Lazio-Livorno på tv4... lite av en hatmatch och brukar kunna vara intressant att följa. Lagen spelar iofs med lite skilda förutsättningar. Lazio är med i toppen och krigar för en plats i Champions league till nästa säsong, medans Livorno placerar sig i mitten av tabellen. Däremot är inte mitten av tabellen någon säker plats i årets Serie A. bara 4 poäng efter Livorno ligger risken till nedflyttning så med bara några omgångar kvar så spelar man med kniven mot strupen.

Negativt för Livorno får sägas att målvakten Amelia kommer att missa de sista viktiga matcherna, då han nu återhämtar sig efter en operation. På plus-sidan så kan nämnas att Cristiano Lucarelli är tillbaka efter avstängningen senast. Han kommer att behövas idag och med den hatstämning som finns på läktaren kommer han inte att ha några prolem med motivationen.

Ska bli en intressant match, och vi får hoppas Livorno kan skrälla och ta hem det här. Eller åtminstone plocka med sig en viktig poäng.

Lite hets ska väl också bjudas på inför matchen med bilder från hur läktaren sett ut i tidigare möte... dock från Livornos hemmaarena så lite rödare än vad det kommer att vara idag.

Inga kommentarer: