söndag 8 februari 2009

Ge mig sommar istället...

Inatt har det snöat ungefär hur mycket som helst, vilket betyder att jag har varit tvungen att ge mig ut i vintervädret för att skotta. Kanske inte den roligaste förmiddagssysslan, men det är väl sådant man får ta.

Intet ont som inte också har något gott med sig sägs det ju och det stämmer ju in till viss del på snövädret också. För innan jag gav mig ut för att skotta så knackade det på dörren. Det visade sig vara dörrknackare från Jehovas Vittnen som hade fått plumsa sig igenom min oskottade uppfart för att försöka ge mig sin tidning och rädda mig från världens ondska eller vad det är de vill göra.

I alla fall fick de vada sig ut genom snön igen också. Det är lite vid sådana tillfällen man nästan tycker att det är värt det arbete som krävs för att skotta bort snön efteråt.

Men hur många meter Jehovas Vittnen nu än kan få traska i djupsnö så har jag nog fått lite nog. Jag vill ha sommar med varm sol och bad. Är det för mycket begärt?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig. Fram med Peps Persson och lite Solrosfotboll.

RCB sa...

Ja, jag kan hålla med där. Jag är lite less på vintern, den kan ju aldrig bestämma sig, så nu vill jag ha sommar och sol!