lördag 7 februari 2009

Filmtittarkväll

Efter att det hade sänts radio igår så var det först tänkt att det skulle spelas spel. Detta byttes sedan ut mot att det skulle spelas Mario Kart på gamecube, för att bara minuterna senare ändras ännu en gång till filmkväll hemma hos Daniel och Ida-Karin.

Först sågs det en teateruppsättning i filmformat som hette Lögn i helvete, där nån hade dött. Peter Dalle och Robert Gustafsson var poliser som skulle försöka tala om för föräldrarna det, men en massa missförstånd ledde till att nog ingen till slut förstod vem som var död.

Efter att den första filmen setts så fick det bli en uppföljning med ännu mer Robert Gustafsson. Den här gången i en sån där samlingsfilm med olika komiska klipp med honom. Även om jag oftast brukar tycka att hans bästföre datum nog passerats så fanns det en hel del roliga inslag även där.

Idag är det för övrigt dag 5 i projektet att försöka sig på att bli tobaksfri. Ska jobba 14-22 och förmodligen ha rätt lite att göra vissa stunder på jobbet så det känns lite som en prövning där. Har därför laddat upp med nikotin och tobaksfritt snus av nåt nytt märke som heter Energy för att avhjälpa kvällen. Det ska väl räcka hoppas jag.

Inga kommentarer: