onsdag 13 juni 2007

Igår var det fotboll igen

Jag skrev redan igår ett inlägg om att det skulle bli fotbollsspelande igen efter ett rätt långt uppehåll från fysisk aktivitet. Kändes bra att få röra lite på sig igen.

När vi hade samlats och skulle börja spela var halva planen ockuperad så vi tog ett mål och tillverkade ett annat av två väskor och började spela lite smått. Efter inte allt för många minuter började ockupanterna av mål 2 att sakta förflytta sig av planen för att spela brännboll istället, så vi passade självklart på att stjäla även det andra målet då.

Nu hände nåt som inte brukar inträffa, det började ramla in okända spelare som ville vara med. Namn hade dom säkert också, men mer än att nån hette Mowgli och en annan Rodi kommer jag inte ihåg.

Det hela slutade i att det blev matchspel mellan BK Solrosen och de andra som nu fått namnet Mowglis vänner tilldelat.

Matchen var för övrigt BK Solrosens första mot utomstående motstånd och slutade i storseger med 10-5.

Laget bestod av följande uppställning:

Målvakt: Daniel Sundström
Backar: Thomas Skoglund - Henrik Rubensson
Mittfält: Nicolina Palmcrantz
Forwards: Joel Sundström - Fredrik Åslund

Bäste målskytt för kvällen var Joel med sina 5 mål. Övriga gjordes av Fredrik 2, Thomas, Daniel och undertecknad stod även för ett.

Mer utförliga matchrapporter finns på Svenska Fans-sidan och i Daniels Blogg. Målens ordning antas stämma bättre i Daniels blogg än vad det gör på Svenska Fans-sidan, eftrsom Daniel fortfarande är ung och inte lika senil som mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att ni vann, det är ni värda!!