fredag 28 september 2007

Det där med "Extra cheese"

Kom att tänka på en sak. Alltid när man tittar på en film eller amerikansk tv-serie och de ska beställa pizza så beställer de alltid med "extra cheese". Blir det inte bara onödigt geggigt och sliskigt då?

Det är väl ändå de andra tillbehören på en pizza som gör den god. Som en massa jalapeno och sånt där. Hade de beställt med extra jalapenos så hade det ju i alla fall funnits nån slags logik i det hela.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Men jag tror det är för att det är så tjocka pizzor där så man måste ha extra mkt ost oxå för att inte degen ska ta överhanden...

Anonym sa...

Ord som "onödigt geggigt och sliskigt" summerar väl det mesta av den amerikanska kosten?

Anonym sa...

Ord som "onödigt" summerar väl det mesta som har med USA att göra?

Josefine sa...

men blev det inte lite väl dra allt över en kam nu?

Anonym sa...

Min favoritscen i extra-cheese-sammanhang är när Radio Raheem beställer lite extra i Do the Right Thing. Den som har sett det kan omöjligen glömma det. Priceless.

Anonym sa...

Jag vet inte om jag skulle gå så långt som att säga att USA är onödigt (det är ett land med både positiva och negativa sidor, som de flesta nationer) men att amerikansk kost vanligtvis är det sämsta du kan hitta i ett västerländskt land i modern tid finns det ringa tvivel om. Från ett hälsoperspektiv dvs.