måndag 3 september 2007

Den Svaga Länken

Det blev aldrig av något med att se Pirates of the Caribbean 3 igår. Mest eftersom den kändes lite för lång för en söndagskväll när man skulle upp och jobba dagen efter. Det hade ju iofs gått att lösa med att börja titta lite tidigare, men så blev det inte.

Istället fick det bli den senaste i raden av Beck-filmer, nämligen den svaga länken. Om man som mig såg föregående film, den om shungamålningen som ett bottennapp i filmserien så var det här ett stort kliv framåt igen.

Helt klart sevärd om man gillar de andra filmerna i serien. Någon handling ska jag inte avslöja och förstöra för er som inte sett den, men planerar att göra det. Fast baksidestexten kan jag ju alltid citera och det är ju iofs också en del av handlingen, om än i väldigt kompakt form.


"Det är sen natt i en öde park. En ung kvinna hittas brutalt våldtagen och mördad. De som upptäcker den sargade kroppen är flickans föräldrar. En man dyker plötsligtlupp på brottsplatsen. Har han något med mordet att göra?

Och vem är personen i luva som han påstår sig ha sett i parken?

Beck och hans kollegor får börja lägga ett pussel av ledtrådar för att få en klarare bild. Men varför finns det så få ledtrådar? Och kan det finnas någon koppling till andra liknande fall?"



2 kommentarer:

Thomas sa...

Jag såg precis exakt samma film igår. Riktigt bra

Unknown sa...

Helt klart bästa Beckfilmen..
//Lelle