måndag 2 juli 2007

Nya husdjur och nytt rum

Ännu en måndag och ny påbörjad jobbvecka, dock lite annorlunde hemkomst från jobbet. Mia hade ledigt idag så hon var med sin mor till Mobackes och handlade nytt halsband till Gizmo som lyckats tappa sitt. När hon gick runt där hamnade hon hos fiskarna på zoo-avdelningen och fick för sig att hon ville ha fiskar igen. Så väl hemma började hon möblera om vardagsrummet för att göra plats åt akvariet, sen letades akvariet fram och fylldes med vatten, växter och 4 guldfiskar. 2 vanliga och 2 svarta.

Slänger upp en liten bild på fiskarna som hamnat på plats, lite kvar att göra med akvariet dock. En annan belysning ska ordnas, men den fula vita lampan får duga tills vidare. Sen ska frigolitplattan mellan akvariet och "bordet" döljas så det slipper lysa vitt där. Och får jag som jag vill så byts också blomman till vänster om akvariet ut mot nån stor palmliknande sak, men misstänker att dom är rätt så dyra.

2 kommentarer:

Unknown sa...

En svart fisk kan väl inte vara en guldfisk. Det är drygt när du har rena faktafel i din blogg! =)

Anonym sa...

Alltid snyggt med akvarium. Kan vara jobbigt att rengöra dock.

Palmliknande växter borde de ha på Mobackes, har för mig att jag letade där förut efter samma sak. Som du säger så är de inte så billiga dock.