söndag 22 juli 2007

Lördagsfotboll på annan arena, med lösning på varför helikoptern kom flygandes

Igår var det återigen dags för Fotboll, sådär på fel dag egentligen eftersom vi brukar spela onsdag-söndag, men Lelle hade förärat Bollnäs med ett besök och såg då till att få ihop exakt tillräckligt många för fotbollsspel.

Den här gången valde vi en annan arena för spelandet. Istället för Tjärn belv det planen vid psyk som gällde. Helsinge IP även kallat. 3 jämna matcher spelades och avslutades med en straffsparkstävling.

Efter det skulle det utspela sig filmkväll hos Fredrik, men för min del föll hela det upplägget av att jag efter fotbollen satt/la mig framför tvn för att läsa texttv och där somnade som en stock med texttv på. Skyller på för lite sömn efter fredagens äventyr eller nåt sånt.

Jo visst ja, jag har löst mysteriet. När vi spelade hörde ljudet av en helikopter så Lelle började genast spekulera om det rörde sig om att det erbjöds helikopterturer nånstans, eller om det bara var polisen som tog sig en tur.

Så var det inte alls, det hela handlade om att det var häståkningstävlingar i Bollnäs för dagen och en häst rev ett hinder, voltade runt och landade på den 19-åriga flicka som styrde hästen. Hela den historien slutade så tragiskt att man flög ner henne till sjukhuset i Uppsala där hon senare avled.

Inga kommentarer: