söndag 17 augusti 2008

Sista gången?


Det blev fotbollsspelande igår för första gången på rätt många veckor nu. Var faktiskt rätt skönt att få röra sig och springa lite igen, även om stor del av löpningarna när vi spelar utspelas i stillbilder.

Nu är väl frågan om det var sista gången vi lyckas samla ihop tillräckligt många för att kunna spela. Sen fotbollsspelandet inleddes har många lämnat Bollnäs, men luckor efter dessa har kunnat fyllas ut med nya spelare. Nu är det åter dags för spelarflykt.

Åslund flyr Bollnäs för Uppsala till veckan, Joel flydde idag till Södertälje och Thomas har bara nedräkningen kvar innan han flyr till Kumla.

Kvar nu från originaluppsättningen finns enbart undertecknad och 2 Sundströmsbröder kvar på orten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns ju dock ingenting som säger att de som befinner sig på annan ort inte kan åka "hem" igen. Lelle är ju t.ex. rätt duktig ändå på att närvara. Själv har jag pendlat duktigt det senaste året, så för min del kommer jag komma tillbaka och hälsa på då och då, believe it. :)

Henke sa...

Jo så kan man ju absolut göra. De gånger det finns tillräckligt många på hemmaplan ska det ju gå att få ihop tillräckligt många för spel...

Daniel Sundström sa...

Nu är det så att de gångerna du pratar om, Henrik, förmodligen aldrig kommer att ske, eller i bästa fall, bara väldigt sällan. Se bara på statistiken:

Det är tre personer kvar på orten: du, jag och Matte. Alltså måste minst tre personer agera hemvändare exakt samtidigt (av de fem (Thomas, Joel, Fredrik, Lelle, Rikard) som finns) och då pratar vi förmodligen helger eftersom ingen vänder hem på veckorna.

Sedan skall man ha i minnet att vi nu närmar oss det halvår där det är lämpligare att spela innebandy än fotboll och där har det om möjligt varit ännu sämre uppslutning än vid fotbollen.

Däremot kan vi spela badminton. Där räcker det med två personer.

Henke sa...

Nja nu är du lite för negativ Daniel. Det som jag nämner är att det finns 3 kvar av originaluppsättningen. Utöver dem har det kommit till juniorer som kan tänkas gå att övertyga, så det kan räcka med att någon enstaka befinner sig på hemmaplan för att det ska kunna bli spela av.

Sen kommer vi ju till det där med årstider. Fotbollen får nog ses som avslutad för i år, och innebandyn var nog tillräckligt svår att få folk så som det var när fler bodde hemma. Men badminton bör ju gå att ordna. Då räcker det med att vi är 2. Sen så säger ryktet att du ska ordna fram koden till rummet i källarlokalen på skolan för fler varianter av aktivitet som var planerad redan förra året men aldrig blev av då