torsdag 3 juli 2008

Tjena Lindgren

Ser att Lindgren hälsar på i kommentarer till gamla inlägg igen. Det brukar han göra om någon skriver om honom eller sverigedemokraterna.



Regeringen har sitt FRA för att hålla koll

Sverigedemokraterna har Tobias Lindgren

8 kommentarer:

Anonym sa...

Besvärligt?

Daniel Sundström sa...

Nej. Inte ett dugg, Lindgren. Men mycket, mycket roande. Du är som vår alldeles egna lilla hovnarr.

Henke sa...

Lindgren: Besvärad?? Både ja och nej... över FRA så är jag besvärad ja... men att du kommer och hälsar ibland gör varken till eller från. Lite komiskt är det dock.

Hoodoo: Ja visst är det roande allt. Borde jag skaffa mig ett hov nu också menar du då?

Anonym sa...

Jaså, en hovnarr? Hur menar du? Är alla som kommenterar på din blogg hovnarrar? Själv tycker jag att det är rätt komiskt att ni saknar motargument, men det är ju bara min sorts humor, det.

Henke sa...

lindgren: Det där med hovnarr får stå för Hoodoo (som inte är någon slag innehavare av denna blogg, utan enbart läsare). Personligen är jag motståndare till monarki och vill därmed inte heller ha ett hov.

Angående argument eller motargument så kan jag väl upplysa om att det kan tas någonstans där de hör hemma. Hittills har jag inte på ett politiskt sätt beskrivit sverigedemokraterna i den här bloggen och kommer inte heller att göra. Däremot tycker jag mig hitta komiska uttalanden från sverigedemokrater ibland och då kan det hända att dessa kommenteras.

Den dag jag startar en politisk blogg är du välkommen att debattera dina politiska ståndpunkter i den.

Anonym sa...

Vilka komiska uttalanden åsyftar du? Jag har inte debatterat några politiska ståndpunkter i din blogg.

Henke sa...

och ändå anklagar du mig för att inte ha några motargument (till sådant du inte debatterat :p .. det är ju lite komiskt i sig)

Den enda gången jag skrivit om SD är av vad jag kan minnas när nån jöns röstade för byggandet av en moské (ja ja det var inte ett bygglov utan ändring i planen), dock handlade inlägget inte om någon sakfråga där utan det komiska i att man "försvarade" handlandet i att han inte visste vad han röstade på.

I kommentarerna kom du och gjorde det hela mer komiskt med att hävda att han chansade i röstningen.

I övrigt tror jag du lyckas skapa debatt om sd bättre på andra ställen då jag har som målsättning att skriva så lite politik som det bara går i den här bloggen, även om jag lite kort faktiskt har kommenterat FRA och EU nån gång.

Anonym sa...

Okej, whatever. Jag ska inte besvära dig något mer. Den enda anledningen till att jag återvände till din blogg var för att jag sparar alla blogginlägg där jag har kommenterat och granskar dem efter ett tag för att se om någon har svarat på mina kommentarer. Och igår eller iförrgår gick jag igenom flera gamla blogginlägg och såg att någon hade svarat på min senaste kommentar, så jag skrev ett svar, varpå du skapade detta nya blogginlägg.