fredag 4 juli 2008

Första sommardagen på riktigt

Ja det har ju i och för sig varit sommarvärme tidigare, men ser man till vad det brukar sägas att en sommardag ska innehålla så var nog idag den första riktiga sommardagen för i år.

Idag fick lunchen bestå av grekisk sallad på hamregrillen. Efter utodringen var avklarad så satt jag och diskuterade med Daniel och Ida-Karin om lämplig fortsättning på dagen. Minigolf lyckades Ida-Karin inte övertygas om att var en bra idé och Daniel tyckte det inte var så lämpligt att ge oss upp till Björktjäratjärn för badning. I alla fall slutade det för tillfället med att diskussionerna fick fortsätta över en mjukglass. Lite lobbande om att de skulle ta ansvar för en ny hund gick inte tillräckligt bra, men de skulle i alla fall vara hundvakt för bara i kväll.

Då passar det ju att bada med vovven, så hem och hämta badkläder och pengar för att därefter förflytta oss till mer eller mindre öde badplats så att hunden skulle få bada fritt utan att störa andra som badade. Detta ledde till att det fick bli ett premiärdopp för säsongen för min del. Varmt och skönt var det i vattnet också. Har ju faktiskt fuskbadat lite i grannens uppblåsbara pool tidigare också, men det får väl knappast räknas i sammanhanget.

Inga kommentarer: