onsdag 25 mars 2009

Korpinledning

I söndags inleddes korpserien i innebandy, och precis som jag gissade i förväg så blev det en rätt stor förlust. 12-2 skrevs slutresultatet till. Men till vårt försvar ska det sägas att vi hade 1-1 och hängde med bra den första halvan av första halvlek.

Efter det så visade det sig att har man ingen kondition så bör man inte ha bara 3 avbytare när motståndarlaget är tre hela femmor.

Mitt knä överlevde matchen rätt okej faktiskt även om det var rätt stelt på måndagen. Igår var det återigen dags för "träning". Jag spelade med tejpat knä, men insåg at jag nog inte alls borde ha gjort det. Knät är långt ifrån läkt och några snabba vändningar eller liknande klarar det inte av. Inte heller att trampa ifrån riktigt med.

Hur som helst så är det två nya macher i helgen. På lördagens match kommer jag att testa knät och prova att spela. Om det sedan fungerar att spela även på söndagen vet jag inte än.

1 kommentar:

Daniel Sundström sa...

Du glömde nämna att majoriteten av erat motstånd var folk med någon form av utvecklingsstörning. Jag vill dock inte förringa deras prestation, för dom var duktiga - något jag hade på känn. Jag tror till och med att dom kan spöa de två lagen som spelade matchen innan eran.

Jag skall göra vad jag kan för att kunna se era två matcher i helgen.