fredag 17 april 2009

Vinterabstinens?

Nej man ska inte ha den minsta abstinens efter vinter såhär när våren är på väg. Var inte ens det minsta sugen på att se snön som hade kommit när jag vaknade igår. Nu försvann den ju lika fort som den kom som tur är, och idag var det faktiskt riktigt fint väder ute.

Den enda vinterabstinens som kan tänkas uppstå, ska väl då vara väntan på en ny bandysäsong. Först ska vi väl ändå genomlida en så kallad silly season.

Läste idag att Bollnäs fortsätter på den finska banan och det ska tydligen vara klart med årets första nyförvärv nu. Juho Liukkonen som kommer från Helsingfors och senaste säsongen bland annat spelade back för finska landslaget i VM.

Samtidigt så erbjuds inte Markus Hillukkala nytt kontrakt för nästa säsong. På ryktessidan så säger sig Linus Forslund vara intresserad av att gå till Bollnäs, och ingen bosatt här har väl missat att det som vanligt är klappat och klart med ännu fler. Den här gången rör det sig om Hellmyrs och Pär Thörnberg från Edsbyn som bägge två fortfarande står utan kontrakt för nästa säsong

För att spä på bandyabstinensen lite så kastar vi med ett filmklipp också




Inga kommentarer: