lördag 4 april 2009

Ljusdal utan DEX

Ljusdal är en sån där ort som man åker till en helg om året, och det för att gå på DEX-cupen i bandy. Resten av året så är det en köping (det heter så där istället för stad eller by) som bara finns där 45 minuter bort men man inte har någon anledning att besöka. Igår så kom det en chans till att bryta den trenden.

Jag hade egentligen tänkt mig en kväll hemma framför först slutspelshockey på tv och sen sittandes och göra inget vettigt alls framför datorn. Istället ringdes jag in för att vara social (läs dricka öl och umgås). När jag så kom ner på gärdet så visade det sig att det inte fanns så mycket tid till det eftersom vi hade brottom till tåget. Här skulle det visst åkas på Stadshotellet i Ljusdal för fortsatt ölintag.

Tågresan upp var nog en av de trevligare tågresor på väldigt länge. Några säten framför oss satt en gubbe och stämmde en gitarr. Efter lite övertalan och sponsring av en öl så gick han med på att agera trubadur åt oss på vägen upp.

Sen blev det några öl där uppe innan det var dags att åka hem igen... Tåget upp var försenat så vi hann bara med 2 timmar på krogen där. Men trevligt var det i alla fall.

Inga kommentarer: