måndag 14 april 2008

I got proof

Hur många gånger har man inte hört sägas att Amerikaner är idioter? Hur många gånger har det sedan viftats bort som en myt eller att man inte ska bedömma en hel befolkning baserat på vissa undantag?

Nu funkar det inte att skylla på något sådant längre. Jag har nämligen hittat bevis för att det faktiskt är så. Jaha vad då för bevis? Att dom i 2 raka val har utsett Bush att leda dem? Nja det hade nog fungerat som bevismaterial det med.. men nu har tydligen Sveriges mest överskattade "musiker" Basshunter gått och tagit första platsen på deras Billboardlista. Nu kan det inte längre skyllas på några få individer. Här är det många fler inblandade.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Billboards [i]danslista{/i]

Anonym sa...

Ahum... Så engelsmän är inte dumma? Låten toppade väl där också? I fem veckor...
Även i Sverige toppade Boten Anna topplistorna, och den nya versionen ligger/låg väl på andra plats. Så svenskar verkar inte vara så mycket smartare, direkt. :-)

Anonym sa...

Ren och ärlig svensk AVUNDSJUKA!
Ge killen en eloge.. Musiken han gör tilltalar inte mig, men det finns andra - t ex min 8-åriga dotter som gärna dansar omkring till dunket..

Daniel Sundström sa...

Intressant att det ALLTID måste handla om avundsjuka så fort man sågar framgångsrika människor. Människor som drar sådana slutsatser utan att blinka tycker jag är roliga.

Anonym sa...

Äh fuck it. Kan man längre förvånas? Basshunter är ju inte den enda skit som folk villigt öppnat sina äckliga käftar för och svalt med hull och hår bara av den anledningen att det för tillfället serveras. Jorden är bebodd av smaklösa, finesslösa och rena idioter som tager vad de haver och vad som ges. Jag unnar dock Altberg all framgång. Kan man profitera på folks ofantliga dumhet tycker jag man ska göra det på hans vis, med en viss glimt i ögat och med fötterna väl förankrade på jorden.

Anonym sa...

(Inser nu att detta inlägg är fruktansvärt daterat. Oh well. Får hålla bättre koll på Billboard framöver.)