fredag 2 november 2007

hjälp...

I need help med idéer

Sambon fyller år på lördag så jag behöver idéer på vad jag bör leta fram för någon present till henne. Har en par idéer men lite fler uppslag skulle inte skada

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns egentligen inga regler när det kommer till presenter, men.. en riklinje är väl att en bra gåva skall betyda något för eller reflektera personen som får den. Du känner ju Mia bättre än någon av oss, så du har nog mycket mer uppslag än du tror. Det gäller bara att tänka i rätt banor.

Vad gillar hon? Samlar hon på något? Har hon ofta pratat om något som hon kanske skulle vilja ha, även om hon inte bokstavligen bett om det? Ta tips från hennes släkt kanske, om de kan behålla en hemlighet.

Sedan har du väl saker som är mer romantiska och som inte är lika dyr alla gånger, men som kräver mer tid... skriva ner 100 anledningar till varför du tycker om henne är ju ett bra exempel på en sådan. Finns tusen olika grejjer i den kategorin. Kan kännas lite väl cheesy för vissa dock, om de inte är van vid sådant (både för den som ger och den som får).

Sist men inte minst kan ju alla gåvor backas upp av den klassiska trion blommor - choklad - vin. Men det är inte orginellt så håll det som extragåvor, typ.

.. Fasen vad jag lät som en besserwisser nu då.. :/

Josefine sa...

Böcker! (förvånande förslag va?)

Henke sa...

Josefin: nej var inte allt för förvånande faktiskt. Kunde gissa mig till att du skulle förslå det utan att ha sett vad du skrev :p ... kanske lite förvånande att du inte hade förslag på titlar med eller så

Fredrik: Dig ska jag fråga i god tid innan nästa gång ser jag.

Anonym sa...

Henke: Om du frågar efter titlar så se till att ha penna & papper redo ;P

Josefine sa...

Ja, jag vet ju inte vad hon brukar läsa så då är det svårt att föreslå titlar... :) så vad blev det inte the end?