torsdag 26 april 2007

Fotboll är farligt

Kan återigen konstatera att fotboll är farligt. Eller kanske inte fotboll, men idrottsaktiviteter över lag är farligt... men som Thomas brukar säga "Det är roligt å", och det har han ju rätt i.

Igår var det i alla fall dags för fotbollsspelande på Solrosen och förväntningarna var höga. Det hade börjat gå rykten om nyförvärv som ville provspela för IK Solrosen (eller vad nu laget heter, om det ens har ett namn).

Nyförvärvet var väl mer en till antalet eftersom både Lina och Nicolina redan var meriterade solrosspelare efter att ha varit med en gång tidigare. Det fjärde nyförvärvet som aldrig dök upp kan nog inte heller räknas som nyförvärv eftersom hon också varit med ett antal gånger förra sommaren.

Men Fredrik var ialla fall helt ny och gjorde sin solros-debut.

För egen del började kvällens prövningar rätt illa, i ett försök att avlossa ett skott innan vi ens hade börjat spela så sträckte jag nån muskel eller nåt i låret och kunde efter det varken skjuta eller springa.

Thomas var även han småskadad i ett ben, Nicolina skadade en tå och fick en boll över näsan. Joel råkade ut för en del småkrämpor och skor som var svåra att ta på.

men var roligt ändå... även om det är roligare andra gånger när skador håller sig borta... som på lördag till exempel. Min lårskada ska vara fullt återställd tills dess går det rykten om... och om dessa rykten inte går av nån anledning så startar jag dem nu.

Så alltså nytt fotbollsspelande på lördag... alla ska vara med.

å så en liten "att tänka på"-lista inför lördagen.

* Värm upp åtminstone lite grann innan du börjar spela... eller spela åtminstone första minuten utan att ha ansvar för bollen
* Se till att någon har ett par arbetshandskar till hand. Fredrik hade en tendens att springa även med händerna, vilket säkert kan göra ont på grus.

Inga kommentarer: