måndag 9 april 2007

Bandy så här när sommaren kommer

April och sommaren kommer allt närmare, säsongens sista bandymatch har spelats för rätt länge sen, ändå är bandyn mer intressant än på länge nu. I alla fall för oss som bara älskar att följa alla spekulationer om vem som spelar var nästa säsong. Vem flyttar till Ryssland och blir rik? och ja skriver någon nånting nånstans om att Tomas Brolin ska satsa på en bandykarriär och är på väg att skriva kontrakt med Tillberga så är det om inte helt sant så nästan i alla fall.

Hur som hellst så kanske det framgick att jag gillar det här med silly season och försöker följa de flesta rykten som poppar upp lite var stans. Särskillt följer jag då mitt Bollnäs GIF

Så här ser det för tillfället ut:

Nyförvärv:
Esa Oksanen (Ljusdal),
Antti Ekman (Torneå)

Förluster:
Daniel Skarps (Edsbyn)
Anders Jacobsson (slutar?)

Lite intressanta rykten:
Hans Åström - Florerar en del rykten om att flytten till Edsbyn kanske bara varade ett år och kan tänkas spela åtminstone ett år till i den orange-blå tröjan.

Martin Apelqvist - Ung spelare som för tillfället finns i Villa/Lidköpings ägor. De sägs dock vara intresserade av en uthyrning och där har Bollnäs nämnts som ett alternativ.

Ville Altonen - Bollnäs bäste spelare de gångna säsongerna sägs vara på väg bort. Intressanta anbud lär inte saknas. Tidigare sades han redan vara klar för Edsbyn men det ryktet verkar nu helt ha försvunnit. Dock pratas det om Ryssland och miljonerna. Hoppas dock han ger Bollnäs åtminstone ett år till innan han flyttar dit.

För hoppningsvis kommer det fler intressanta rykten i omlopp snart, dock ska man inte lyssna allt för mycket på dessa då det allt för ofta inte finns mer sanning i dem än förhoppningar som inte blir mer än just förhoppningar

1 kommentar:

Daniel Sundström sa...

Aaltonen är ett jättestort avbräck för Bollnäs, om det nu blir så att han lämnar klubben. Tur då kanske att Antti Ekman är klar, för vad jag förstår så är det en riktigt duktig lirare. Esa Oksanen vet jag inget om, men vi får hoppas på det bästa där. Detsamma gäller för Hans Åström. Det vore fint om han kom tillbaka och spelade en sista säsong i Bollnäs innan han slutade, nu när han fått ett till SM-tecken.