lördag 28 april 2007

Ibland tar det tid att sno en båt

Sitter och tittar igenom Aftonbladets hemsida i väntan på att fotbollsspelandet ska inledas och hittar en nyhet om någon James som ville ha en båt.

Inte en vanlig eka eller nåt litet med segel på utan en stor sak som skulle ha kostat 130 miljoner om han hade gått till båtaffären och köpt den.

Självklart hade han inte så många pengar så han bestämde sig för att stjäla båten istället. Då tänker man ju självklart att han åker ner till sin stads motsvarighet till vågen en natt med kranbil och plockar upp vad som nu ligger närmast deras varpenbåt, men icke.

James hade nämligen fördelen av att jobba på båtbyggarfabriken, så där börjar han plocka med sig båtdelar hem från jobbet för att bygga ihop lyxbåten hemma. 7 år höll han på att plocka hem delar till båten innan chefen en dag hittade en DVD spelare i hans verktygslåda som han tänkte ha på båten.

Då hade chefen missat att han bland annat plockat hem diverse elektronisk utrustning, en 1,2 meter hög radarmast, en widescreen-tv, lyftremmar och lampor till akterdäck.

Humor på hög nivå. Han borde få en båt av båtbyggarföretaget som tack för reklamhjälpen dom får nu. Måste också erkännas att han får anses som rätt uthållig. Inte många båttjuvar som fortsätter stjäla samma båt om man inte fått hem den efter 7 år.

Inga kommentarer: