tisdag 23 december 2008

Ett idrottsligt trevligt slut på året

Såhär när det börjar ta slut på året och det strax ska till att bli ett nytt år kan vi konstatera att det finns en del trevliga avslutningar på det gamla året inom idrottsvärlden.

Börjar vi med att titta till Bandyn så har Bollnäs äntligen sett till att vinna en bortamatch. 3-6 borta mot Örebro och enligt Örebros lokalradio såg Bollnäs spel mycket bra ut dessutom. Vågar man hoppas att det ska hålla i sig så att vi inte får en genomklappning på annandagen?

Hela förra säsongen i den Italienska fotbollen var mer eller mindre en pina. Livorno samlade på förluster och detta samlande var så lyckat att man i år fick spela Serie B istället. Där har man hittills samlat mest på oavgjorda matcher, men inte heller förlorat mer än en, så inför årsskiftet ser det inte sämre ut än att Livorno huserar på första plats i tabellen när 19 matcher spelats.

När vi ändå är inne på Livorno så kan jag inte låta bli att stjäla lite. Expressen hade för några dagar sedan en artikel om St. Pauli döpt till Rebeller på offensiven.

Valde man att läsa den artikeln i papperstidning istället för på nätet så fanns det efter artikeln en faktaruta eller något liknande om andra klubbar med liknande stämpel som St. Pauli. Ekim som gillar att läsa Expressen i pappersform höll sig framme och scannade in en del av den rutan, så jag snor helt enkelt hans bild och publicerar här också.


1 kommentar:

Ekim Caglar sa...

Hahaha, skön diss. Jag läser så klart aldrig Expressen, men blev tipsad om att vi blev omnämnda;)