torsdag 6 november 2008

Det var ett tag sen nu

Det var ju ett tag sen jag var här inne och skrev något. Sist handlade det skedde var det DEX-helg och Bollnäs hade placerat sig så att man var klara för semifinal där Dynamo Moskva skulle vänta. I normala fall betyder det att turneringen skulle vara slut där. Åtminstone för Bollnäs del. Nu blev det inte riktigt så, Dynamo fick bita i de sura äpplet och se sig besegrade och en final väntade mot Edsbyn.

Upptäckte rätt sent att det skulle anordnas bussresa till Edsbyn för att se finalen, så en kvart innan bussen skulle gå så chansade jag och ringde för att få information om att det faktiskt fanns plats kvar i den. Bara att kasta sig på cykeln och bege sig till Matmagazinet där bussen skulle gå ifrån.

Matchen i sig var rätt trevlig, åtminstone inledningsvis. Första halvlek slutade med ett överläge med 2-0 för Bollnäs, men inget gott som inte också för något ont med sig. Halvlek 2 var långt ifrån lika bra sett med Bollnäsögon och Edsbyn vände och vann till slut med 3-2. Förmodligen var det rättvist om man helt opartiskt skulle se på det hela.

Totalt sett får det väl ändå hela turneringen ses som en positiv inledning på säsongen för Bollnäs. Nu är det bara riktiga säsongen kvar.

Inga kommentarer: